Kurs & Konferanse

VI TAR OSS AV

Ditt Neste Arrangement

Velkommen til kurs og konferanse på Hotell Milano, et ideelt sted for profesjonelle møter og inspirerende samlinger. Med vår moderne konferansesal, utstyrt med toppmoderne teknologi og høyhastighets WiFi, garanterer vi et produktivt arbeidsmiljø. Våre arrangementstjenester tilpasses hver enkelt gruppes spesifikke behov, enten det dreier seg om små møter eller større konferanser. Vi tilbyr også full catering, slik at deltakerne kan nyte både sunne pauser og velsmakende måltider
Ansatt som lener hånden på en stol
Bilde av spisebord

Konferanse med overnatting

Konferanse med overnatting Hotell Milano tilbyr en komplett pakke for konferanser med overnatting. Våre rom er fullt utstyrt for komfort og arbeid, og inkluderer gratis WiFi og et arbeidsområde. Gjestene kan nyte et kostnadsfritt kveldsmåltid og tilgang til hotellets fasiliteter, ideelt for å kombinere produktivitet og avslapning.
Bilde av spisebord

Konferanse uten overnatting

For dagkonferanser tilbyr Hotell Milano tilpassede pakker som omfatter tilgang til moderne konferansesaler og full catering. Dette inkluderer sunne snacks og et næringsrikt måltid, perfekt for effektive, kortvarige møter uten behov for overnatting.