HVEM VI ER OG

Om Oss

OM

Hotell Milano

Hotell Milano er et unikt møtepunkt for reisende og beboere, beliggende i hjertet av Mosjøen, like ved den sjarmerende Sjøgata. Vårt mål er å skape et hjem borte fra hjemmet, hvor hver gjest kan oppleve ekte komfort og eksepsjonell service. Vi tilbyr moderne rom med alle nødvendigheter for både arbeid og avslapning, inkludert gratis WiFi og parkering.

 

Dette er ikke bare et hotell, men en familiebedrift med dype røtter i lokalsamfunnet. Hotell Milano ble grunnlagt av Memet Akcay, og etter hans lidenskapelige innsats ble den overtatt av hans barn. Siden den gang har hele familien vært en del av driften. Både barn og barnebarn har bidratt til å forme og videreføre arven til Hotell Milano. For oss er å kunne tilby enestående service ikke bare en jobb, men en familiesammenkomst. Vi er stolte av vår arv og forpliktet til å videreføre den gjennom flere generasjoner. Velg Hotell Milano for et opphold fylt med kvalitet, varme og en følelse av å være hjemme.

Ansatt som lener hånden på en stol

LES LITT OM

Eksepsjonell Service

Vår dedikasjon til eksepsjonell service gjenspeiles i hver detalj, og vårt vennlige team står alltid klar til å møte dine behov med et smil. Vi er mer enn bare et hotell; vi er et hjem for reisende som søker komfort og en varm velkomst. Når du sjekker inn hos oss, blir du ikke bare en gjest, men en del av Hotell Milano-familien. Vi gleder oss til å gjøre ditt opphold uforglemmelig.